Vegghengt MDF-montert tretrykk

Å henge opp bilder på veggen er mer enn bare å dekorere hjemmet ditt. Det er en måte å gi rommet ditt personlighet og karakter. Ved å velge bilder som betyr noe for deg, kan du skape et rom som føles både koselig og inspirerende. I tillegg til å legge til visuell interesse, kan bilder på veggen også fungere som samtalestartere og minner om spesielle øyeblikk i livet ditt. Det å se dine favorittbilder hver dag kan bidra til å skape en følelse av glede og takknemlighet. Ved å investere i produkter som kan henges på veggen, bringer du liv til rommet ditt og gir deg selv en daglig påminnelse om de gode tidene og de spesielle menneskene i livet ditt.

Å ha bilder av barna på veggen kan ha en positiv innvirkning på dem. Det gir dem en følelse av stolthet og eierskap over sine egne opplevelser og minner. Å se seg selv og familien på veggen kan bidra til å styrke deres selvtillit og følelse av tilhørighet. Barn elsker å se bilder av seg selv og sine kjære, og det kan være en kilde til glede og komfort for dem å se disse bildene i hjemmet sitt. Det gir dem også en følelse av familiens historie og betydningen av å dele gode øyeblikk sammen. Hva med å velge et vegghengt MDF-montert tretrykk til stueveggen?

Profesjonelt produsert

Skap imponerende veggdekor som vil glede og begeistre dine venner og familie med ferdig-monterte MDF-tretrykk. Disse profesjonelle fotoproduktene er ideelle for å vise frem dine favorittbilder uten innramming.

Det bruker høykvalitets matt fotopapir og avansert blekkskriverteknologi for å sikre at dine bilder får den beste presentasjonen på en solid MDF-plate med en tykkelse på 6mm.

MDF, en tykk fiberplate laget av presset tre, gir en stabil og holdbar base for bildene dine. Den matte overflaten og ekstra laminerte finishen gir en ekstra beskyttelse mot riper, slik at bildene dine vil vare i mange år fremover. MDF-tretrykk blir nøye produsert av profesjonelle trykkerier for å sikre en høy kvalitet. Ferdig montert og klar til å henges opp, et vegghengt MDF-montert tretrykk er enkel å vise frem og vil definitivt gjøre inntrykk.

Vegghengt MDF-tretrykk finnes i disse størrelsene:


20×20 cm
30 x 30 cm
21×30 cm stående eller liggende 
30×42 cm stående eller liggende
50×70 cm stående eller liggende

Den endelige prisen vil vises i handlekurven din når du handler i din galleributikk. Disse produktene må hentes i Studio Landmark i Fyllingsdalen etter avtale.

Er du nyskjerrig på andre produkter? Les mer om triplex, folioboks, fotoalbum og trekkspillalbum.

 

February 26, 2024

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *