Folioboks med bilder

En folioboks er en håndlaget boks med et utvalg av bilder enten montert på en hard plate eller montert i et elegant hvitt passepartout. Man kan velge mellom 40+ forskjellige stoff som boksen trekkes i.

Folioboksen er mer enn bare et sted for vakre landskaps- eller portrettutskrifter. Det er din unike fotopresentasjonsboks, håndlaget med de fineste materialene, skapt for å være det perfekte minnet for deg. Skap ditt spesielle øyeblikk ved å velge mellom passepartout- eller hard plate monterte bilder. Gjør boksen personlig ved å tilpasse både innsiden og utsiden med tekstil, fløyel, semsket skinn eller lær. Lag folioboksen personlig med preget tekst på forsiden. Tilpass din porteføljeboks etter dine ønsker med ulike tilgjengelige størrelser i liggende, kvadratisk og stående format. Dette er ikke bare en boks; det er ditt skreddersydde minneboks. Folioboksen inneholder fra 5 til 20 av dine utvalgte bilder. Hva med å bruke det som en minneboks og legge til flere bilder i fremtidige fotograferinger?

Målene tilsier bildestørrelsen det er plass til; i en 20×30 folioboks er det plass til monterte bilder i 20×30 cm størrelse.

Valg av omslag

Folioboksen har et stort utvalg av forskjellige stoff til omslag og man velger et til utsiden og et til innsiden. Designprogrammet for folioboks kommer gjerne med forslag til stoff på innsiden av boksen som vil matche ditt valg av stoff til utsiden. Under ser du oversikt over hva du kan velge mellom:

Folioboks priser

Folioboks med 5 bilder i printstørrelse 13×18 cm, valgfri tekst på forside (maks 25 tegn) og Fotograf Linn Landmarks logo på baksiden, starter fra 2800 kr.

Folioboks med 5 bilder printstørrelse 20×30 cm, valgfri tekst på forside (maks 25 tegn) og Fotograf Linn Landmarks logo på baksiden, starter fra 3200 kr.


Er du nyskjerrig på andre produkter? Les mer om triplex, fotoalbum og trekkspill-album.

November 29, 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *