Trekkspill album

Har du lurt på hva trekkspill-album er for noe? Jeg hadde heller aldri hørt om det før jeg fikk se det hos leverandøren min og nå elsker jeg dem! De er så morsomme og fine, og en gøyal måte å vise frem bildene på. Det tar ikke stor plass, og med magnetforsegling kan du til og med henge det opp på kjøleskapet om du vil.

Trekkspill-albumet består av to omslag (foran og bak) og sammenkoblede oppslag som bildene printes på. Omslagene i fløyel har en magnetisk lukking som er sterk nok til å holde bildene pent inne når boken lukkes. Magnetene gir mulighet for en ukonvensjonell utstilling, enten åpnet eller lukket på kjøleskapet, eller en hvilken som helst annen magnet-akseptabel overflate. Trekkspillet er et sammenleggbart produkt med bilder trykt på begge sider og mulighet for å designe oppslag (ett bilde på hvert kort/sider).

Trekkspill album størrelser

Trekkspillalbum kommer i tre størrelser; 8×8 cm (inntil 18 bilder), 12×12 cm (inntil 10 bilder) og 10×14 cm (inntil 14 bilder).

Omslag

Du kan velge mellom tre forskjellige fløyelsomslag.

Trykk på forsiden

Du kan også velge mellom et stort utvalg forskjellig trykk på forsiden av albumet ditt. Bare tekst eller tekst og ikon, se bildet under for utvalg. I bestillingsskjemaet i nettbutikken din vil du finne en oversikt over typer trykk du kan velge. Der kan du også skrive inn teksten du ønsker på albumet ditt.

På alle trekkspill-album vil logoen til Fotograf Linn Landmark være tydelig plassert på siste bildet i albumet.

Er du nyskjerrig på andre produkter? Les mer om triplex, folioboks og fotoalbum.

December 2, 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *