Triplex – utstillingsalbum!

Hva er et triplex? Det er en supert utstillingsalbum som viser bildene dine og det kan brettes sammen og plasseres bort for å tas frem igjen når du ønsker det.

Et triplex vil være midtpunkt med utseendet, følelsen og kvaliteten til et profesjonelt fotoalbum. Tre bilder trykket på Fuji Silk-papir ved hjelp av Noritsu HD-teknologi.

Fullfør Triplex-bildene dine med en passepartout-ramme eller montert på plate. De fleste av disse materialene kan i tillegg tilpasses med tekst eller en logo på forsiden av produktet.

Det perfekte supplement til ethvert hjem. Plassert på en bokhylle, kommode eller skrivebord er Triplex utstillingsalbum det ideelle tillegget til et album eller andre store print som en gave til en venn eller slektning.

Produktfoto under er fra produsentens webside.

Valg av omslag

Du kan velge mellom tre forskjellige fløyelsomslag til ditt triplex.

Sjekk triplex videoen fra produsenten.

Hva koster triplex utstillingsalbum?

Det starter fra 3300 kr for 15×15 cm triplex med bilder montert på hard plate. Målene er på selve albumet, bildene vil være litt mindre enn albumets ytterkant. Triplex kan ha trykk på forsiden for en ekstra kostnad på kr 500, og et av bildene vil også ha en diskret Fotograf Linn Landmark logo i et hjørne. Ønsker du trykk på forsiden ta kontakt før kjøp i nettbutikken din slik at jeg kan oppdatere prisen for deg.

Sjekk gjerne andre produkter som fotoalbum, trekkspill album og folioboks!

Les mer her

November 30, 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *