Triplex – utstillingsalbum!

Hva er et triplex? Det er en supert utstillingsalbum som viser bildene dine og det kan brettes sammen og plasseres bort for å tas frem igjen når du ønsker det.

Et triplex vil være midtpunkt med utseendet, følelsen og kvaliteten til et profesjonelt fotoalbum. Tre bilder trykket på Fuji Silk-papir ved hjelp av Noritsu HD-teknologi.

Med over 80 tilgjengelige omslagsmaterialer å velge mellom for omslaget til dette produktet vil du garantert finne et skinn, tekstil, fløyel eller semsket skinn som passer til produktet ditt. Fullfør Triplex-bildene dine med en passepartout-ramme eller utskriftsfinish. De fleste av disse materialene kan i tillegg tilpasses med tekst eller en logo på forsiden av produktet.

Det perfekte supplement til ethvert hjem. Plassert på en bokhylle, kommode eller skrivebord er Triplex det ideelle tillegget til et album eller andre store print som en gave til en venn eller slektning.

Produktfoto under er fra produsentens webside.

Valg av omslag

Triplex har et stort utvalg av forskjellige stoff til omslag og under ser du oversikt over hva du kan velge mellom:

Sjekk triplex videoen fra produsenten.

Hva koster triplex utstillingsalbum?

Starter fra 1500 kr for 15×15 cm triplex med bilder montert på hard plate. Målene er på selve albumet, bildene vil være litt mindre enn albumets ytterkant. Triplex kan ha trykk på forsiden for kr 500, og et av bildene vil også ha en diskret Fotograf Linn Landmark logo i et hjørne.

Sjekk gjerne andre produkter som fotoalbum, trekkspill album og folioboks!

Les mer her

November 30, 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *