Velkommen til Studio Landmark på Bjørge, Fyllingsdalen – et lyst og hvitt rom for tidløse og naturlige bilder av babyer, småbarn og den magiske reisen til morskap.

Jeg fanger øyeblikkene som former barndommen – fra de nyfødte dagene til smårollingens første steg. Studio Landmark gir deg en avslappet opplevelse der dere som foreldre kan lene dere tilbake, vitende om at de små blir møtt med kjærlighet foran kameralinsen.

Dette er mer enn et studio; det er et trygt rom fylt med smil, latter og minner som varer.
Jeg tar meg av detaljene fra stellerom til nøye utvalgte plagg i "klientens garderobe" slik at du kan fordype deg i hvert øyeblikk.

Tidløs fotografering av livets milepæler: gravide, babyer og barn

Studio

Fotografering 1750 kr 

-Inntil 2 timers fotografering i studio
-Et lite utvalg kjoler og stoff du kan bruke under fotografering
-Fotografering med eller uten partner og evt. barn

Graviditeten er en magisk tid som fortjener å bli foreviget. Mine gravidfotograferinger fanger den skjønnheten, forventningen og spenningen i denne spesielle stunden. Jeg skaper varige minner for deg og din lille slik at du kan dele denne unike reisen med dem når de vokser opp.

se galleri

Vakre minner

Gravid

Fotografering 1750 kr 

-Inntil 2 timers fotografering i studio
-Naturlig posering av baby
-Mulighet for foreldre/søsken å bli med på bilder om ønskelig (anbefales!)
-Et lite utvalg tøy som kan bruke under fotografering

Velkommen til Studio Landmark for nyfødt/babyfotografering. Vi fanger naturlige øyeblikk på nøytrale pledd i et behagelig varmt og trygt rom, med beroligende bakgrunnsmusikk.

Fra nyfødt til ettåring fanger vi babyens uskyldige øyeblikk med enkle, rene bilder. Vi tar hensyn til babyens rytme, og det er alltid tid for pauser for amming eller mating. Foreldre oppfordres til å være med på noen bilder for å bevare disse spesielle stundene.

I det hvite studioet skaper vi tidløse minner som fanger essensen av babyens første år. Opplevelsen er stressfri og fokusert på komfort for både baby og foreldre.

Nyfødt│Baby

Naturlig posering

se galleri

Fotografering 1750 kr 

-Inntil 2 timers fotografering i studio
-Fotografering av mor og barn 
-Et lite utvalg kjoler og tøy til mor og barn som kan bruke under fotografering

Velkommen til en koselig "Mamma og Meg"-fotografering i Studio Landmark, der vi fanger det spesielle båndet mellom mor og barn.

I en stadig travlere verden ønsker vi å gi deg muligheten til å skape tidløse minner av den spesielle forbindelsen du deler med barnet ditt. Sammen skaper vi intime øyeblikk der du kan nyte disse verdifulle stundene.

I det varme og trygge studioet mitt kan du senke skuldrene. Dette er din tid – en tid for å vise hengivenhet til barnet ditt, dele nære øyeblikk og ganske enkelt nyte øyeblikkene.

Målet vårt er å fange denne ekte forbindelsen, fordi selv i de små øyeblikkene finnes det en uendelig skjønnhet. La oss sammen skape bilder som formidler kjærligheten, ømheten og det spesielle båndet som binder deg og barnet ditt sammen. Fra nyfødtalder til barnehagealder.

Mamma og meg

Intim mor og barn fotoshoot


se galleri

-Inntil 60 minutters fotografering i studio
-Fotografering av barn/evt. søsken (ikke baby)

Velkommen til Studio Landmark for en unik barn/søskenfotografering. Jeg fanger barnas autentiske personlighet og strålende øyeblikk i en positiv og støttende atmosfære.

Barn har mange unike uttrykk og følelser. Mine økter tilpasses deres tempo og jeg arbeider for å fange hvert barn som de virkelig er. Øyeblikkene kan være smil, ettertenksomhet, nysgjerrighet eller annet som utgjør deres individuelle sjarm.

Foreldre kan hjelpe til ved å lede oppmerksomheten mot kameraet og tøyse med barna, slik at barna er vendt mot kamera og kan føle seg tryggere når de ser at foreldrene har det gøy.

Kortere økter hjelper barna med å holde engasjementet oppe, og ta gjerne med spiselig "premier" (uten søl) til barna for å hjelpe barna å føle seg trygge og komfortable underveis.

La Studio Landmark skape bilder som viser barna deres unike skjønnhet og individualitet, i en støttende og positiv atmosfære.

Fotografering 1250 kr 

Småbarn

Samspill og glede

se galleri

Fotografering med meg gir deg muligheten til å skape tidløse minner for deg og din familie som vil bringe glede gjennom generasjoner.

For å sikre din fotografering kreves et reservasjonsgebyr på 750 kr ved bestilling. Det gjenværende beløpet vil bli fakturert etter gjennomført fotografering.
1-3 uker etter fotograferingen får du en link til et spesiallaget slideshow med nøye utvalgte redigerte bilder fra fotograferingen. Slideshowet er tilgjengelig i 24 timer fra første åpning, og du kan utforske bildene og velge den produktpakken som passer best for deg. Når du har valgt og betalt for din ønskede pakke, vil du få tilgang til ditt eget nettbaserte galleri med alle bildene fra slideshowet. Vær oppmerksom på at minimumsbestillingen i handlekurven er 4500 kr, som tilsvarer den minste produktpakken jeg tilbyr.

Bildene i galleriet vil være vannmerket av opphavsrettshensyn. Vannmerket fjernes automatisk fra bildene du kjøper.

Pakker og priser

15x15 cm triplex med 3 bilder*


De samme 3 bildene som digitale filer**


7500 kr

5 laminerte bilder i 20x30 cm 


8 bilder som digitale filer**

10 000 kr

10-siders fotoalbum i 20x20 cm med inntil 20 bilder*

Hele galleriet som digitale filer**


Produktene under kommer i tillegg til fotografering. Spar penger ved å velge en produktpakke. Hver pakke har  en rabattkode som tilsvarer produktprisen på det inkluderte fysiske produktet. Bruk rabattkoden for å spare mer på dine kjøp i nettbutikken. I tillegg får du digitale filer til en gunstigere pris med hver pakke.

Produktpriser

Premium

standard

basic

4500 kr

* En rabattkode til nettbutikken din tilsvarende verdien av dette produktet
** Digitale filer er best egnet til digitalt bruk og kan printes opp til a4 størrelse