Mamma og meg fotografering i Fyllingsdalen

Hvordan er det egentlig å gå til fotograf? Hva skjer når man har booket en time for fotografering og hva kan du forvente deg? Les mer om da baby Emilie ble med mamma på en mamma og meg fotografering i Studio Landmark i Fyllingsdalen.

En mamma og meg fotografering tar vanligvis mellom halvannen til tre timer. Studio er åpent hverdager mellom klokken 09-15. Jeg anbefaler å fotografere barn tidlig på dagen da de har overskudd og er uthvilt.

Les om hvordan en mamma og meg fotografering foregikk

Mor og baby hadde avtale klokken ti og kom inn i studio med babyen i bilstolen. Baby Emilie er fire måneder gammel og i dag var det fokus på å få fine babybilder av henne og dokumentere samholdet mellom mor og barn. Emilie var sulten så hun fikk pupp etter hun var avkledd og tatt på en hvit bleieskjuler fra “client closet”. Det er godt og varmt i studio så ingen var kalde 🙂

Imens mor byttet til en hvit nøytral kjole fra client closet (jeg finner ikke et godt norsk ord for dette! Klientskap? Eh, nei.) fikk jeg bære på den lille frøkna og prate litt med henne. Da mor var klar begynte vi med ammebilder -først stående, og siden sittende i lenestolen. Etter dette fortsatte vi med kosebilder av mor og datter i lenestolen der babyen lå på fanget til mor og pratet med henne. Etter litt mer ammepause tok vi baby Emilie på saccosekken -denne gangen iført en body mamma hadde tatt med -for å få noen fine portrettbilder av henne.

Denne gangen brukte vi vel to timer på hele økten, inkludert ammepauser, bytting av klær og stell av baby. Det er stellebord og utstyr til babyen på badet og alt er tilrettelagt for babyer og småbarn i studio. Det er ikke bare en fotografering men en tid for å ta seg en pause og bare nyte det å være mamma, å virkelig se babyen sin og å omfavne båndet mellom mor og barn.

Jeg fotograferte rundt 220 bilder og mor fikk se de beste av disse; 65 bilder ble lastet opp i galleriet ca to uker etter fotograferingen ble gjennomført. Her ser du noen av favorittbildene mine fra denne mamma og meg fotografering i Studio Landmark i Fyllingsdalen.

Les mer om studiofoto her!

En kvinne i hvit kjole sitter i en hvit lenestol og hjelper babyen sin å dra seg opp etter armene mot mor. Babyen sitter på fanget til mor. Fotografert i profil. Baby smiler mot kamera.

November 6, 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *