Bestill familiefoto nå!

I en verden der filtrerte selfies og nøye utvalgte øyeblikk dominerer sosiale medier kan det virke som om hvert bilde vi tar må være feilfritt. I dagens digitale verden er det så vanlig å fange øyeblikk med mobiltelefonen vår og vi knipser bilder på impuls, foreviger glade stunder og dokumenterer hverdagen på en måte som er mer tilgjengelig enn noensinne. Likevel blir mange av disse øyeblikkene sjelden noe mer enn digitale filer, glemt og begravet dypt i telefonens minne eller skyen for å dukke opp i telefonens «for tre år siden» påminnelse. Kjempekoselig, men hva med å få bildene opp på stueveggen? Ikke utsett fotograferingen -bestill familiefoto nå.

Familiefoto tatt i Langhaugparken i Bergen, med Ulriken i bakgrunnen. Man ser fjellet Ulriken i bakgrunnen, familien står i en grønn park med høye grønne trær rundt seg. Tatt om sommeren av Fotograf Linn Landmark. Familie på fire; foreldre holder barna sine.

Tanken om å fotografere familien kan ofte bli utsatt til “senere”. For eksempel når vi vil føle oss mer tilfredse med utseendet vårt eller når livets små ufullkommenheter forsvinner.

Livet endrer seg – Bestill familiefoto nå!

Men det er nettopp i disse øyeblikkene av ufullkommenhet at verdien av å fange familiens historie blir tydelig. Livet er fullt av forandringer. Noen ganger skjer de på de mest uventede tidspunktene.

Det kan være en uventet sykdom, en viktig milepæl eller til og med tapet av en kjær person. I slike øyeblikk blir bildene våre mer enn bare bilder. De blir gullkorn av minner og historier som tar oss tilbake til de dagene da hverdagen var full av kaos, latter og kjærlighet.

Mangen kjenner seg igjen i tanken om å vente på “det perfekte øyeblikket” for å ta bilder av familien. Kanskje vil vi gå ned noen kilo før vi stiller foran kameraet. Kanskje vil vi vente til barnas melketann tomrom er fylt igjen. Sannheten er at disse øyeblikkene, med all deres autentisitet, er akkurat det som gir bildene verdighet. Det er øyeblikkene av spontan latter mens man leker i hagen. Som er de uforglemmelige ansiktsuttrykkene til barna mens de utforsker verden. Og det er de familieøyeblikkene som viser ekte kjærlighet og samhørighet.

Så ikke utsett familiefotograferingen, ta kontakt med Fotograf Linn Landmark eller en annen fotograf du føler deg trygg på og avtal fotografering.

Familie på fire; to voksne og to små barn, fotografert i Langhaugparken i Bergen. Ulriken fjellet i bakgrunnen, familien står på en grønn plen med høye grønne trær rundt dem.Bestill familiefoto nå!

September 9, 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *