Bryllupsfoto

Bryllupsdagen er en viktig dag for deg og din kjære, og å kunne dokumentere den for å bedre huske vakre minner er en god idé. Det å la én person være hovedansvarlig for fotograferingen gjennom hele dagen gjør det lettere å samle bildene i ettertid og du vil få samme gode kvaliteten på alle bilder. Da kan du slappe av og nyte dagen vel vitende om at dokumentering av dagen er i trygge hender.
 
Alle fotopakker inkluderer en forlovelsesfoto-session på ca 1 time, der vi som fotograf og kunde vil få mulighet til å bli komfortable med fotografering og sammen få et innblikk i hvordan vi skal fotografere den store dagen og hvilke ønsker dere har. 
Før bryllupsdagen vil jeg også ha sendt dere et dokument dere kan fylle inn med nyttig informasjon og beskrivelser av hvilke typer bilder dere ønsker, slik at vi lettest mulig kan oppnå et ønskelig resultat. Ved utendørsfotografering spiller været alltid en stor rolle så jeg vil sørge for å tilpasse dette ved å ha et par alternativer for fotograferingssteder. 
 
Bildene vil bli levert senest 3 uker etter bryllupet med mindre annet er avtalt. For bilder som skal etterredigeres og korrigeres må dere selv velge ut hvilke bilder som skal redigeres, og det kan ta litt lenger tid – det kommer an på når dere plukker ut bilder som skal redigeres. Jeg vil oppbevare alle bilder jeg har tatt under bryllupet i originalformat i minst 5 år.
 
Om dere velger å la meg dokumentere hele eller deler av bryllupsdagen er opp til dere; det viktigste er at dere får bilder av de hendelsene dere ønsker skal bli dokumentert.
Jeg kan tilby tre forskjellige fotopakker for deres bryllup, og pakkene kan også tilpasses etter behov. Alle fotografpakker inkluderer en forlovelsesfoto-session på ca 1 time, der vi som fotograf og kunde vil få mulighet til å bli komfortable med fotografering og får et innblikk i hvordan vi skal fotografere den store dagen.
 
Alle bilder leveres via en opprettet kundeprofil på www.linnlandmark.no
 
Bryllupsfoto1: 6250 NOK
Bryllupsfoto 2: 13750 NOK
Bryllupsfoto 3: 18750 NOK

 

 
Alle priser er inkludert mva.