Portrett og annen fotografering

 

Portrettfoto

Ønsker du få et fint portrettfoto eller gruppefoto av deg og dine? Jeg kommer gjerne på besøk for å hjelpe deg, eller treffes på en avtalt lokasjon for å arbeide med dere. 

 

Barnefoto

Om det er barn som skal fotograferes er det best for barnet at det er færrest mulig mennesker rundt oss når vi fotograferer, så jeg ber gjerne foreldre være litt lenger unna akkurat når vi skal fotografere, for å sørge for at fokuset til subjektet er på meg og kameraet, og ikke på mor og far som står ved siden av. Det viktigste er likevel at de som er foran kameraet er komfortabel, så sammen med de som følger barnet/barna finner vi ut av hva som er best under denne fotograferingen.

Barn føler seg ofte mer bekvemme i kjente omgivelser, og man får ofte spennende og varierte resultater ved å fotografere utendørs.  Fotograferingen tar 1-2 timer, det kommer an på de som står foran kameraet og hvor mange involverte det er.

 

Portrettfoto/par-foto

Når jeg arbeider med voksne, er det også viktig at subjektet jeg fotograferer er komfortabel med å være foran kamera, så jeg begynner ofte med å prate med dem jeg skal fotografere for å finne ut hva slags bilde man er ute etter. Skal det brukes i jobbsammenheng? Skal det henge på veggen hos farmor? Er det forlovelsesbilder? Noe av dette må også avklares før fotograferingen finner sted. 

 

Dokumentarfoto

Jeg har lang erfaring i å dokumentere seminarer/konferanser/reiser og andre større arrangement. Ta kontakt for å diskutere arrangement og pris. 

 

Arkitektur/bolig

Jeg har lang erfaring med arkitektur- og boligfotografering, og kan hjelpe deg med å fotografere ditt hus/leilighet/arbeidssted om ønskelig. 

 

Alle bilder leveres via en opprettet kundeprofil på www.linnlandmark.no, antall bilder levert er etter avtale.

.

Portrettfoto S/H: 2500 NOK

Portrettfoto farge: 3750 NOK

Etterredigering: 375 NOK/bilde

 

Alle priser er inkludert mva.

Last ned PDF kontrakt.