Om Fotografen

Velkommen til Fotograf Linn Landmark. Jeg holder til i Bergen og har arbeidet som fotograf siden 2005, både i Norge og i utlandet. Jeg drar sjeldent noen steder uten mitt Canon 5D kamera. Siden endt utdannelse - BA (Hons) Photography ved The Arts Institute at Bournemouth, England - har jeg spesialisert meg i boligfoto, portrettfoto og bryllupsdokumentering, og liker spesielt godt å fotografere mennesker.

Min stil er en kombinasjon av dokumentar og portrett-metode. Det er viktig at de jeg fotograferer er bekvemme med et kamera foran dem, og når jeg driver med dokumentarfotografering liker jeg å fange de øyeblikkene man har glemt at man har et kamera rettet mot seg. Man skal ha en hyggelig opplevelse når man blir fotografert, enten det er i en portrettsituasjon eller man blir dokumentert på en konferanse eller bryllup, og jeg gjør mitt beste for å la fotograferingen bli en positiv opplevelse.

I tillegg til fotografering er jeg også kurspilot og trainer innen internasjonalt ungdomsarbeid, og har holdt kurs og seminarer på de fleste verdenskontinenter. Jeg liker å reise og benytter enhver mulighet til å dokumentere mine opplevelser gjennom kameralinsen. På denne måten får jeg lært mer om både verden, mennesker og får utvikle meg som fotograf.